Karya yang Songsang

By: saifullah mustafa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 3-Nov-2009 04:32 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERKAHWINAN KHALIL dan FARHANA kot nama bini dia hahaha..

 
 
 
View all 11 photos...
Maafla lambat update... utk gmbr lein klik link cenonet di atas ek...









Thursday, 9-Jul-2009 18:44 Email | Share | | Bookmark
Hepi EniBerseri to Mr Saifullah n Pn Tusilah ngeh3 [SELINGAN]

 
 
 
View all 4 photos...
Wut a wonderful day... ditarikh kramat 9/7/2006 termaktub dlm sejarah hidup dua insan yg bernama manusia oppsssssss silap bernama Saifullah Mustafa dan juga Tusilah As'ari disatukn sbg psgn suami dan isteri yeahhhhh!!!... Syoknya KAWENNNNN klu tau dlu lg dah kaweeeen hahahahha...

and today EniBerseri yg ke-3 [gila skjp dh 3 tahun??? hahahahhaa] sempena tarikh yg pnuh bermakna inih suami Pn Tusilah tlh menyediakan seperais yg xseperais sbnrnya sbbnya mane nk jd seperais, psl kunun2nya nk prepare mende2 ni time isterinya xde drumh skali isterinya EL hahahhahaha... so kesahnye ke supermarket bli brg2 seprais then buatla SEPRAIS yg dh xseprais dpn mate dia hahaahaha... pepon thanx sudi jamah dgn bangganya seprais hencik Saifullah tu ek hehehehhe... muah3

p/s : Pn Tusi hamba xkaye mcm Sultan Brunei tp cube mengkayakan dri dgn CINTA [ayat poyo Hero Keling hahahahhaaha]


Kek Coklat Kukus Keju Koktel


Makaroni Bakar Perisa Ayam hehehe


Potong utk dilahap dgn rakusnyaaa


Makaroni yg tlh ternoda hahahahahahha

enjoy ye semua dgn mate jeleeeee haahhahahahahhaa


Saturday, 4-Jul-2009 13:15 Email | Share | | Bookmark
JENG JENG JENGGGGGGGGG!!! Ismah Resort huhuhu

 
pndgn dr arah pantai
padang utk aktiviti
View all 6 photos...
WADAAAAAAAAAPPPPP lamo xupdate now im cumin back fellasss



syyyyyyyy i got sumthin to tell UOLS, kita ada destination bru utk MEGA gath kita ujung thn ni... hasil peperangan mulut last nite yeahhhhh, at ISMAH RESORT, PENGKALAN BALAK, MELAKA its juz sajesen... if u still nakkan KALUMPANg i xkesah i juz nk tau pndpt kalian berkenaan tmpt neh klu nk lg info UOLS bole layari http://ismahresort.com kat situ ade info lebih tepat, tp wa pon nk bg info ttg tmpt ni sbb wa bru je pegi MEI lps... UOLS mst akn tertarik dgn satu gmbr yg ade dlm ni nnt buttttttttttttttt i xbole nk up skang coz dat gmbr ade kat opis, i will up later...

Antara kelebihan buat gath kat sini, all da thing diorg bole arrangekan dr makan minum, games, BBQ of coz chalet suda tentu dan aku rase klu kite pegi sini uols kita dtg bergumbira dan layan ape yg diorg dh arrangekan utk kita cuma tggl sediakan ongkosnyaaaa... well from now simpan duit smpi lan 12 for sure dh bole enjoyyyy...

memandangkan ade yg msh bujang kut suka nk sewa bilik sindri bole or tong2 ngan mmbr sewa bilik besar sket duk sma2 then bole meHUHAkan diri mcm time skola2 dlu hahahahhaha

padang pasir pantai yg agak luas utk aktiviti blkg chalet jek, klu bernasib baek uols akn dipersembahkan acara MENCAMPAK ANAK PENYU KE LAUT!!! ahahahhaha ganaz la plak... but its so sweet guysss... bkn cmpkla juz lepaskan, datz y waa klu bole nk lu org stujuuuuu tmpt neh [haram ko yeng ni dh kire paksa hahahahha]

then bole jln2 ke bandar hilir ke tgk menara pusing ke, layan a famosa ke haaaa amcm?

ok ni wa sediakan link penting berkenaan tmpt ni lu bole klik utk tau menda2 ni...

http://ismahresort.com/pakej.html
http://ismahresort.com/servis.html ni gmbr dia xkuar plak tp xpe bace info dia
http://ismahresort.com/fasiliti.html ni gmbr dia xkuar plak tp xpe bace info dia
http://ismahresort.com/penginapan.html
http://ismahresort.com/lokasi.html ni peta dia

hasil perbincangan mlm td juga sy mengambil kira kebimbangan yg diSELATANkan oleh sdra PADANG aka shaiful hafiz

- bimbang akan anak2 kecil yg nak dibawa kesana dr segi keselamatan [kwsn air sungai yg berbatu d KALUMPANG, gangguan makhlus halus - sounds like alaaa xdee papela but kena ambil kira coz yg folo byk ank kecik maklumla myb yg bkl folo yg bru bergelar ibu so tringin nk bwk famili bru...]

- sbb kita nk buat gath ni berkampung paling minimum semalam yela jauhkn... so kwsn tu sket hutan [HUTAN BESO DUDEEEE sket mende hahahaha ayat jht nk buat kat ISMAH RESORT hhahahaha]

pepun its juz sajesen, ade gmbr nnt wa up uols tgkla sindri ek... klik dlu pd link ismah resort utk gmbrn awal tempatnya...

sdikit gmbr sy up later akn dmsukkn lg, vote skali lg dimulakan bermula skrg











Ini gmbr dr web2 org lein den copy ana punya ntah mana ana loope ltk tp ana akn usehekn ado laie gmbr mnarik bab anak penyu yg ana cmpk kelaut tuuu nk tnjk sbg bukti huhuhuuhu


Saturday, 4-Jul-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
MEGA Gath Batch SAMJ 98!!!

 
 
Kepada : Bekas Pelajar SAMJEY SPM 1998
Tajuk : MEGA GATH SAMJ SPM 98 >>> Nak survey maner tempat korang nak pegi???
Tarikh & Masa : Tak tau lagi....


Season lepas kita buat CiputGath di dewan SAMJEY..Kali ni kami berHAJAT bikin MegaGath pula... Dengan undian yg akan di lakukan dalam masa 3-4 bulan nie... Kita akan cuba merealisasikan pilihan dan impian kita semua.

Acara yang di Cadangkan...

SUKAN DEWASA


A. Sukan Darat
1. Tarik Tali
2. Musical Chair
3. Terompah Gergasi
4. Bowling Padang
5. Baling Dadu
6. Mummy Wrap
7. Kapit Bola

B. Sukan Air
1. Tarik Tali Air
2. Wrestling Titi
3. Monkey Rack
4. Isi Air Dalam Betung
5. Isi Pasir Dalam Botol
6. Rentas Sungai Berkumpulan

SUKAN KANAK-KANAK
1. Gelong Berantai
2. Isi Air Dalam Botol
3. Rebut Gula-gula
4. Lari Ikat Kaki (Lari Tiga Kaki)
5. Cari Duit Dalam Tepung
6. Lari Ganti-ganti
7. Bola Ping Pong Dalam Sudu
8. Tiup Belon.

SUKAN BERKUMPULAN

1. Water Polo
2. Net Ball

B) Sila Masukkan Nama Korang Dalam Listing Nieā€¦termasuk ahli keluarga Sekali

Contoh:

1. Rayyan Mangkulangit - Bapa
2. Rowena Bebelancut - Ibu
3. Markus Mentolos - Anak


C) Undian Anda.

Contoh : - Rayyan - 1.Kalumpang Resort

Dan ini adalah tempat2 cadangan untuk aktiviti MEGA Gath SAMJEY 2009

1. Kalumpang Resort



Kg. Pasir Puteh ,Kalumpang Hulu Selangor
1 Jam 15min Perjalanan dr K. Sel -80km/j la


Kemudahan:
>>> Ada padang yang luas sesuai utk bersukan
>>> Sesuai kpd mereka yg x suka panas sbb tempat nie redup jer
>>> Sungai yg bersih untuk bermandi-manda
>>> Kolam buatan pun ada utk mereka yg ada anak mesti diorang suka....


2. Agrotek Resort



Sg. Semungkis Hulu Langat, Che
1 Jam 45min Perjalanan dr K.Sel-80km/j


Kemudahan:
>>> Ada padang yang luas sesuai utk bersukan
>>> Sesuai kpd mereka yg suka panas sbb tempat nie x banyak pokok.
>>> Kolam mandi yg bersih untuk bermadi-manda
>>> Kolam buatan pun ada utk mereka yg ada anak mesti diorang suka....tapi panas la.


Ini baru minta cadangan , ASAP mohon kerjasama anda... sebarkan pada yang lain...
boleh hubungi NAZA 019-2817656, Khali 019-2727271 or Poyeng 012-6243641... RESPONSSSS SEGERA DARI ANDA amat2 dihargai...

- Maklumat asal - PN NAZA
- Edit semula - Mr President


gambar2 dipinjam dr web abe http://www.shahsramblings.com [mohon maaf pinjam tanpa ijin] lalu diedit plak tu hehe... utk gmbr agrotek mohon pnjm juga dr kak NIRRAZ ka RINNAZ ka loopa, nnt jmp link sy buh sini, juga diedit uhuhuhuh loopa nk save link


Friday, 15-May-2009 02:13 Email | Share | | Bookmark
INI POSTING RANGKUMAN

 
 
 
View all 5 photos...
INI POSTING RANGKUMAN [SELAMAT HARI GURU, AKU BLOM BOLEH JADI YB, dan SELAMAT HARI JADI MYRA]

PERHATIAN : MOHON AMPUN DAN MAAF, HAL BERKAITAN GATH DI HOLD SMENTARA WAKTU... BERKEMUNGKINAN JANGKAAN MJLS PDA HUJUNG TAHUN UNTUK MEMBERI PELUANG PD YANG JAUH DPT ENJOY BERSAMA... ANY REKUES OR RESPON SILA BERHUBUNG DGN AJK...


SELAMAT HARI GURU!

Today aku sgt teruja spt tahun2 yg lps utk menghantar ucapan sms SELAMAT HARI GURU... mnariknya pertmbhn sms yg dhntr adlh krane KAWAN2 skola kolej pon dok ada jd cekgu dh haahaahaha... tahniahlaaa moga berkat dan sentiasa dilimpahi rahmat hendaknya...

Antara sms balas yg diterima setakat posting ini ditype:

Ok Tq : Cekgu TADIKA aku merangkap mak sedare aku...

Tima Kasih Bro : Nazwan kwn skola rendah, cekgu pendidikan jasmani kot sbb dia dlu SAINS SUKAN huhuhu

Salam Amin Tq : Roslinda SAMJ, kwn skelas merangkap ostaja, sdg mnymbung pljrn di MAKTAB

Tq Bro, ada masa kita g ngeteh : Zuraidi SAMJ, cekgu[disiplin], motivator, refreeeee FAM tuuu

Wsalam tq ma fren, arini ari guru ya? akupun loopa : Ida SAMJ, kwn skelas merankap cekgu matematik


tulah sket sms yg aku igt...

dan kujuga menghantar SMS kpd dua guru yg bg aku sgt2 terkesan dlm idup aku gakla... cekgu skola SAMJ akula, tp dirasiekan... penuh slumber menge'call' skola mntk no fon noneng2 lebey kurg dpt trus sms...

seruan aku buat kwn2... klu ko tigt akn cekgu2 korg dis day... sms dan call la... skang dunia semua di HUJUNG JARI anda... aku GOOGLE je nama skola then dpt no fon skola... mudah je beb... nak sribu daya xnk sribu alasannnnn...


AKU BLOM BOLE JADI YB?!

hhahahhaa tajuk ceharam kan... ye mmg haram tp xseharam POLITIK di PERAK ngaahahaahha, senin lepas gi hntr kete kenari aku pi repair lps dpt claim insurans eksiden... xyh cite cane eksiden asal xkena saman kira ok hehehehhehe... sila rujuk gmbr kete di bwh...



so lps setel trus blk kg hntr myra la kununnya sbb die demammm[demam windu nenek dia] singgah kat ECONSAVE Kapar... mama myra soping apok baring dlm kete teman myra... dan dlm duk ngelamun tu aku telihat situasi ini...





20 mint berlalu... mama myra msuk kete, wa pon ckp

wa : sian kan pakcik ni ma
ma : aa'h pa
wa : pa bli mknn utk dia ek
ma : boleje pa...

setel bli bg kat dia we all pon jln... gua lyn bluesss smbl drive dan terdetik dlm hati klu lah itu gua...
utk beli dan bg mknn pd pkck tu amik mase dkt stgh jam berfikir... mmg btol gua blom bole jd YB lg huhuhu...

p/s: gua xthn beb, bila dia telan air liur jilat bibey sbb haus mgkn tgk akak jual air kat depan tu.... prot kembang kempis...


SELAMAT HARI JADI MYRA

apedaaaaaaaaaaa apak myra, dh lps bru nk tulis posting neh hehehehe..
sian anak ayoh demam tme besday... hntr goodies kat nurseri tp empunya bdn demam hehehehe



anyway skang u dh sihatkn dear?
makin nakal, keletah...
kdg mcm mak nenek... tiru sape? mak nyela hahahahha
jgn mrh mama...



dan ayah ske ayat nih... AYAH MOKKK hahhahahahahaha...
mak kamula punye ajaran neh...
ne way pa luv u so much!...

end of MAY kita berzongkeh hempoh di MELAKA ek...mmmmmmmuahhh!!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net